Ryhmät

Tule ja kokeile! Kuopion Tanhuujat tarjoaa erilaisia tanssiryhmiä niin aikuisille kuin lapsille. Aikaisempaa tanssikokemusta ei useimmissa ryhmissä edellytetä. Ryhmät harrastavat esiintymistoimintaa, joka tarjoaa hienon mahdollisuuden esimerkiksi lapsille kokeilla esiintymistä turvallisesti osana suurempaa ryhmää.

Ryhmissä on mahdollista käydä kokeilemassa ilmaiseksi ennen lukukausimaksun maksamista.

Aikuisten ryhmät


AIKUISET JA NUORET, myös aloittelijat (Rihmarulla)
Ke 18-19.30 Päivärannan päiväkoti, Tuomikuja 4. Aikuisten ja nuorten aikuisten ryhmä Rihmarulla, joka tanssii perinteisiä kansantansseja ja koreografioita. Kaikki uudet ovat tervetulleita. Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 15.1.2020 alkaen keskiviikkoisin kello 18–19.30 Päivärannan päiväkodissa. Ohjaaja Sari Hirvonen.

Kasareikka

AIKUISET JA NUORET (jatkoryhmä Kasareikka)
Ti klo 18-20.00 Maljapuron päiväkoti
, Maaherrankatu 24. Kasareikka ryhmä harjoittelee haastavampia kansantanssikoreografioita ja esiintyy aktiivisesti. Ryhmä on esiintynyt muun muassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Afrikassa. Ryhmä kokoontuu keväällä tiistaisin 7.1.2020 alkaen Maljapuron päiväkodissa. Ohjaaja Markku Ryynänen.

Folkjam Kuopio

FOLKJAM-TANSSILIIKUNTA
Folkjam on uusi tanssiliikunnan muoto vasta-alkajille ja pidempään tanssineille. Folkjam on suomalaisen kansantanssin liikekieleen ja pohjoismaiseen musiikkiin pohjautuva sosiaalinen tanssimuoto, jossa ei tarvita paria. Folkjam on kuntoa kohottava liikuntamuoto, jossa syke nousee ja hiki virtaa, unohtamatta liikkuvuuden kehittymistä. Ei vaadi paria. Folkjam-tunnit tauolla kl 2020.

Lasten ryhmät

KIDJAM-LASTENTANSSIA N. 3-5 -VUOTIAILLE
Ke 17.30-18.15 Pölläkänlahden päiväkoti, Saaristokaupunki (Lehtoniementie 15) . Alle kouluikäisille lapsille suunnattu tanssileikkiryhmä, joka tutustuttaa osallistujat eri tanssilajeihin kuten showtanssiin, balettiin, kansantanssiin jne. luovuutta ja leikkiä unohtamatta. Ryhmä jatkaa keväällä 8.1.2020 alkaen. Ohjaaja Alexandra Björkestam.

Hoppa

ALLE KOULUIKÄISTEN LAPSI-VANHEMPI-RYHMÄ (Tippa): 
Ma klo 17.15–17.45 Raittiustalo, Minna Canthin katu 52-54.
Alle kouluikäisille suunnattu lapsi-vanhempi ryhmä, jossa opetellaan tansseja ilon, tanssin riemun ja leikin kautta. Mukaan vaan lapset ja vanhemmat tai vaikka mummot ja papatkin. Ryhmä esiintyy myös välillä kaupungin sekä seuramme erilaisissa tapahtumissa. Ryhmä kokoontuu 13.1. alkaen maanantaisin Raittiustalolla. Ohjaaja Emma Immonen.

KOULUIKÄISET (Hoppa)
Ma klo 18.00–19.00 Raittiustalo
, Minna Canthin katu 52-54.
Kouluikäisten ryhmä, jossa opetellaan kansantanssin alkeita ja perusaskeleita. Harjoituksissa opettelemme erilaisia ohjelmistoja ilon ja tanssin riemun kautta. Ryhmä esiintyy myös erilaisissa kaupungin sekä seuramme järjestämissä tapahtumissa. Ryhmä kokoontuu 13.1.2020 alkaen. Ohjaaja Emma Immonen.

Harrastusmaksut

Jäsenmaksut

  • Aikuiset 75 €
  • Lapset (alle 16-vuotiaat) 35 €
  • Perheet 90 €

Harjoitustilamaksut vuodelle 2019:

  • Aikuiset 40 €
  • Lapset (alle 16-vuotiaat) 20 €
  • Perheet 40 €

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Ila Hannula puh. 040 742 5363
info@kuopiontanhuujat.fi